Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-03-13, 19:27
Możesz mieć racje, ale to już niedługo się okaże gdy tylko wyjdzie najnowszy nr. Game Informera oby tylko te plotki o których pisał Piotr w newsie się nie sprawdziły bo w przeciwnym razie będziemy mieć BioShocka bez Big Daddiego, a przecież Tatusiek to ikona BSa. A co do co-op to zajebiasczy pomysł moze być.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-03-13, 20:56
Sasza napisał/a:
A co do co-op to zajebiasczy pomysł moze być.
Było multi w System Shock 2 i z tego co słyszałem okazało się kompletnym niewypałem. No ale zobaczymy w końcu zaszkodzić nie zaszkodzi, zawsze można tryb olać.
Wysłany: 2009-03-13, 22:26
Dla mnie najważniejsze jest to aby tryb single był porzadny.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-14, 01:35
Ale się porobiło (odnośnie ostatniego newsa -> http://www.bioshock.com.pl/szczegoly,172.htm uwaga spoilery!) Panowie z 2K szykują nam chyba taką historię, jakiej nikt z nas się nie spodziewa. Ja już chyba przestaję zgadywać czym może być BS2, bo co krok jestem zaskakiwany, a moje domysły okazują się zupełnie nie trafne
Wysłany: 2009-03-14, 12:34
Ale mi ulżyło jak przeczytałem tego newsa, normalnie zajebiuaszczy pomysł z tym Big Dadiem jako głównym bohaterem. 2K oby tak dalej.
a mi się wc*uj nie podoba... bo teraz będziemy "masakratorem" a wolałbym żeby to szło w kierunku "survival (horror?)/cRPG/fps".... wolę "walczyć o przetrwanie", a nie... baah, no ale-zobaczę i wtedy będę mógł naprawdę narzekać. a Rosjanie? Szuper pomysł : ]
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-14, 19:36
Poloi napisał/a:
wolę "walczyć o przetrwanie", a nie... baah, no ale-zobaczę i wtedy będę mógł naprawdę narzekać. a Rosjanie? Szuper pomysł : ]
Walka z Big Sister podobno ma być naprawdę walką o przetrwanie
A co do Rosjan, to o nich była tylko plotka Nie jest to potwierdzone, i bardzo się zdziwię jeżeli to będzie jednak prawda
Wysłany: 2009-03-17, 20:49
Dzisiaj szperałem w sieci w celu poszukania paru ifnormacji na temat BSa 2 i trafiłeem na TĄ strone.
Jeden z utorów obawia się iż BioShock 2 może iść bardziej w strone akcji niż fabuły, moze miec on racje i zaczynam sie tego obawaiać, ale bądźmy dobrej myśli i trzymajmy kciuki.
ps. Prawdopodobnie w BSie 2 siostrzyczki będą się same bronić (chodzi mi o Little Sisters)
lecz to wywnioskowałem z obrazków więc nie dam za to głowy.
ps2. Wiertło którego będziemy używać zamiast klucza bedzie się przegrzewać. (ciekawy pomysł.
Pozdro.
Cóż nie jestem znawcą jeżeli chodzi o Bioshocka co musicie mi wybaczyć. Cóz pomysł z Big Daddym jest jak najbardziej w porządku ale raczej lepiej by mogło być jeżeli akcja miałaby się dziać przed wydarzeniami z BS 1. Big Daddy jako "zdrajca" mógłby być prototypem który nie do końca się udał. Tak jak już wielu pewnie wspomniało, słodyczą byłoby zobaczenie w grze początki Rapture i w ogóle jak przebiegały debaty ludzi jezeli chodzi o sam pomysł stworzenia tego miasta. Także ciekawe byłoby bliższe poznanie założyciela Rapture, czy on był geniuszem czy idiotą tworząc podwodne miasto. Jednak z niecierpliwością czekam na BS 2 i oczekuję również filmu na podstawie tej gry.
Wysłany: 2009-03-23, 16:57
Azerius napisał/a:
Big Daddy jako "zdrajca" mógłby być prototypem który nie do końca się udał.
No bo w pewnym sensie on się nie udał był zbyt silny i zbyt SAMO-MYŚLĄCY żeby trafić do seryjnej produkcji dlatego został uśpiony.
Azerius napisał/a:
słodyczą byłoby zobaczenie w grze początki Rapture i w ogóle jak przebiegały debaty ludzi jezeli chodzi o sam pomysł stworzenia tego miasta.
No przy zakładaniu miasta chyba raczej debat nie było Ryan stworzył Rapture i już nikt nie miał nic do gadania chyba że chodzi Ci o budowniczych którzy budowali Rapture to wtedy inna sparawa.
Azerius napisał/a:
Jednak z niecierpliwością czekam na BS 2 i oczekuję również filmu na podstawie tej gry.
Oby tylko film był udany a nie tak jak Hitman czy Max Payne.
Wysłany: 2009-03-23, 18:19
Czytałem to na GAMECORNER czy jakoś tak. Niestety nie przypominam sobie gdzie jak to znajde dam wam znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum