Mam problem gdyż posiadam bioshock 2 po angielsku, a uczę się go dopiero 2 lata i ciężko mi zrozumieć fabułę. Pewnie jak przejdę 1 po polsku to będę rozumiał trochę więcej, ale jeżeli posiada ktoś streszczenie fabuły po polsku to proszę o podanie mi linka do niego. Niestety znalazłem tylko bardzo fajny opis fabuły na angielskiej wiki. Na razie jestem na 3 poziome w tym całym Muzeum Rayana czy jakoś tak. Na razie z tego co zrozumiałem to jestem Big Daddym o nazwie Subject Delta i jestem jednym z najstarszych modeli big daddyego. Ta dz... zła pani jakaś tam Lamb zabrała mą ją little sister Elenoer i kazała strzelić sobie w łeb. Obudziłem się (wiem jestem dziwny bo piszę "ja" ale lubię się utożsamiać z postaciami) 10 lat później. Dobra przejdę do drugiej misji. Spotkałem się z tą kobietą na stacji, nie pamięam jak się nazywa. Wiem że ona ratuje jakoś te siostrzyczki, opiekuje się nimi czy jakoś tak. A ten Sinclair ma mi pomóc znaleźć Elenoer.
Ale ja posiadam bioshocka 2 na ps3 i nie mogę zainstalować spolszczenia.
Fajnie by było gdyby ktoś przetłumaczył opis fabuły jaki jest na angielskiej bioshock wiki. To bardzo by niektórym pomogło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum