BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Bioshock 1 i 2 na Win7
Autor Wiadomość
jarciq 

Wysłany: 2010-07-02, 15:17   Bioshock 1 i 2 na Win7

Cześć. Czy można jakoś uruchomić piracką wersję Bioshocka 1 i 2 na Win 7? Bo według tego gra nie działa na Win7: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4211 , http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11208

Dzisiaj będę zmieniał na Win7 i właśnie szkoda mi Bioshocka. Co do pirackich wersji, miałem 1 oryginał, ale sprzedałem, teraz nie mam kasy na 2 a bym przeszedł sobie w wakacje.

Proszę Was o pomoc, PILNE!
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2010-07-02, 16:26   

Oryginały zarówno Bioshock 1, jak i 2 chodziły u mnie bezproblemowo pod Windows 7. Jeśli natomiast szukasz jakiejkolwiek pomocy w związku z piratami, wczytaj się w taką dużą ramkę pomiędzy Twoim postem, a logiem forum.

jarciq 

Wysłany: 2010-07-02, 16:29   

Okej. Ale wracając do tego działania. Nic nie musiałeś ustawiać, jakiś patchów, łatek itp ?
Postaw piwo autorowi tego posta

wrzod master 

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-02, 19:16   

szynek nie wiesz co to znaczy piractwo, piractwo na forum jest wtedy jak ktoś zamieszcza linki do torrenta cracków itp a jeśli tylko pisze że ma pirata nie jest tego aktem tylko prywatnym wyborem.

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2010-07-02, 20:37   

wrzod master napisał/a:
szynek nie wiesz co to znaczy piractwo, piractwo na forum jest wtedy jak ktoś zamieszcza linki do torrenta cracków itp

Toż dlatego nie dałem mu bana, tylko napisałem, że jeśli oczekuje pomocy z piratem, to jej tu nie otrzyma. Dla Twojej informacji, zabroniona jest wszelka pomoc user'om z nielegalnymi wersjami gry. Przejrzyj sobie zresztą śmietnik tego forum. Znajdziesz wiele tematów typu "mam wersje Bioshock z crack'iem od X, pomóżcie!". Były one usuwane jeszcze długo przed moim moderowaniem, więc nie myśl sobie, że to tyko mój prywatny wymysł. jarciq pyta się bardziej o ogólne działanie gry pod Windows 7, więc udzieliłem Mu odpowiedzi jednocześnie zaznaczając, żeby nie prosił o pomoc z piratem. Wszystko jasne?

wrzod master napisał/a:
jeśli tylko pisze że ma pirata nie jest tego aktem tylko prywatnym wyborem.

Tego zdania (fragmentu zdania?) kompletnie nie rozumiem.

jarciq napisał/a:
Okej. Ale wracając do tego działania. Nic nie musiałeś ustawiać, jakiś patchów, łatek itp ?

Bioshock 1 hulał u mnie bez problemu, zarówno w wersji 1.0, jak i 1.1. Bioshock'a 2 musiałem patch'ować do najnowszej wersji (GfWL), i także wszystko było dobrze.

Vadiv 

Wysłany: 2010-07-02, 22:54   

Przyznając się do posiadania pirata, automatycznie przyznaje się do propagowania tego typu działań - kradzieży, innymi słowy.
Propagowanie piractwa równoznaczne jest z zamieszczaniem linków, etc., tak więc...

Odpowiedz do tematu