Soldi
Wysłany: 2010-04-27, 19:33 Bioschock a Xfire
Mam taki problem, że podczas grania w BS2 sinlgplayer nie działa mi Xfire, to znaczy nie moge jego używać. Oczywiście z innymi grami np: CoD nie mam tego problemu, dodatkowo dodam, ze w multi działa mi wszystko bez problemu. Może ktoś pomóc?
BS2 płata figla. Ja np. jak wcisnę jakiś przycisk w xfire, przykładowo literkę "k" to włącza mi się menu gry Sprawdź ustawienia XFIRE. W grach poszperaj. Może BS2 ma zaznaczone "wyłącz XFIRE podczas gry"?
Soldi
Wysłany: 2010-04-27, 22:29
wszystkie ustawienia w Xfire są ok, czyli takie jak powinny być, aby działał w grze.
reinstalki spróbuj na dobry początek. mi Xfire w multi nie działa, a w single tak.
Jaką masz windę? i ile bitów
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Soldi
Wysłany: 2010-04-28, 23:08
masz Viste 32bitową. Poczatkowo w multi też mi nie działał, ale ustawiłem zgodnośc z XP i uruchamianie jako administrator i zaskoczyło. Niestety z singlem, to nie działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum