Wysłany: 2008-05-06, 18:04 Awaria gry i restart komputera
Witam.
Od wczoraj doszedłem do Fort Frolic i kiedy zabiłem tego drugiego faceta dla Cohena, chciałem mu zrobić zdjęcie, ale zauważyłem, że ma coś w kieszeniach. Było tam Pole Mrozu. Gdy to wziełem gra się zacieła. Komputer wydał dźwiek jakby się zrestartował, wyskoczył X-Fire exception na temat bioshock.exe, a karta graficzna "przestała działać" t.j. maksymalne ustawienia roździelczości w ustawieniach ekranu to 640x480x4bity. Musiałem restartować komputer i teraz wszystko jest dobrze. Wie ktoś dlaczego tak się stało?
Możliwe że to jest debug tylko tego tonika w tym miejscu jak zobaczysz potem jaki sam jeszcze raz zrób przed wzięciem save i weź go i napisz czy będzie to samo..:D
Kupiłem Pole mrozu 2, używam go i nić się nie rozwaliło. Wydaje mi się, że to tylko Pole mrozu 1 jest zepsute, a z resztą to już nie ważne, bo całą grę przeszedłem, a jak będę grał już 4 raz to poprostu ominę ten tonik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum