Może to forum nie jest na tyle duże, ale zdecydowałem się założyć ten temat bo interesuje się takimi rzeczami. Jeżeli i TY potrafisz tworzyć grafikę (i przy okazji chcesz pozbierać troche respa ) to jest dział dla Ciebie. Możecie tu publikować swoje dokonania albo prosić innych userów o wykonanie sygnatur ubków itp.
Przy okazji apel do Admina: Dało by się zmienić maksymalną rozdzielczość avatara? bo 50x50 px to troche mało. Np. 150x150 było by w sam raz. Taki rozmiar jest dopuszczany na większośći porządnych forum, to czemu nasze ma zostać w tyle?
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-20, 17:29
Ja takie rzeczy moge wam robić (niejestem jakiś mega dobry ale nieidze mi aż tak źle) Załączam obrazek sam go robiłem w GIMPIE niejest może jakowyś piękny ale robiłem go z tak sobie. Zamówienia składać na forum jeśli ktoś chce! Dla ziomków z FORY zrobie wiele!
Kurde zapomniałem o obrazku!
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-20, 18:17
LoCker napisał/a:
Przy okazji apel do Admina: Dało by się zmienić maksymalną rozdzielczość avatara? bo 50x50 px to troche mało. Np. 150x150 było by w sam raz. Taki rozmiar jest dopuszczany na większośći porządnych forum, to czemu nasze ma zostać w tyle?
Zrobione Musicie mi o paru rzeczach przypominać, bo forum było robione "na szybko" i mogłem o paru rzeczach pozapominać...
Co do tematu, to sygnaturka w moim podpisie jest mojego autorstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum