BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Szynek
2011-07-03, 21:32
Arcadia speed run
Autor Wiadomość
Petrozza7 

Wysłany: 2011-07-03, 13:33   Arcadia speed run

Zamieszczam filmik który zobaczyłem dziś pierwszy raz, nie wiem czy widzieliście:
Arcadia Speed Run
Ktoś z was próbował czegoś takiego? Koleś najzwyczajniej w świecie ominął zdaje się Targ Farmerów :D
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2011-07-03, 21:40   

Niezły filmik, dzięki za wstawkę :)

Petrozza7 

Wysłany: 2011-07-04, 17:34   

Ależ bardzo proszę :)
Filmik w sumie stary, ma już 3 lata, ten co tak klepnął Arcadię przeszedł grę jakoś w 1h i 5min, nie oglądałem całego a akurat natknąłem się właśnie na Arcadię i nie powiem, to jak gość obszedł (przeskoczył? :D ) Targ Farmerów wprawiło mnie w osłupienie :D

A że tak jeszcze po za tematem zapytam, czemu na stronie głównej nie wrzucacie jakichś trailerów itp. z Infinite? (np. z targów E3) Ponoć 7 lipca ma ukazać się 30 minutowy filmik z rozgrywki :D I o Minerva's den również bez wzmianki, choć od miesiąca jest do kupienia online :) Niech strona ożyje! :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2011-07-04, 22:29   

Cytat:
A że tak jeszcze po za tematem zapytam, czemu na stronie głównej nie wrzucacie jakichś trailerów itp. z Infinite? (np. z targów E3) Ponoć 7 lipca ma ukazać się 30 minutowy filmik z rozgrywki I o Minerva's den również bez wzmianki, choć od miesiąca jest do kupienia online Niech strona ożyje!

Strona niestety szybko nie ożyje. Nikt z redakcji już od dłuższego czasu tu nie zagląda, czemu zresztą trudno się dziwić, skoro użytkowników (poza spamerami i trollami) raczej nie przybywa, a i sam Bioshock w Polsce jakąś wielką popularnością się nie cieszy. Po mojemu jeśli ktoś się grą interesuje, to sobie trailer'y i recenzje sam poznajduje, chociażby na Cult of Rapture.

Ja w każdym razie jestem tu tylko moderatorem, więc w kwestii news'ów i artykułów nic nie zdziałam.

Odpowiedz do tematu