Zamieszczam filmik który zobaczyłem dziś pierwszy raz, nie wiem czy widzieliście:
Arcadia Speed Run
Ktoś z was próbował czegoś takiego? Koleś najzwyczajniej w świecie ominął zdaje się Targ Farmerów
Ależ bardzo proszę
Filmik w sumie stary, ma już 3 lata, ten co tak klepnął Arcadię przeszedł grę jakoś w 1h i 5min, nie oglądałem całego a akurat natknąłem się właśnie na Arcadię i nie powiem, to jak gość obszedł (przeskoczył? ) Targ Farmerów wprawiło mnie w osłupienie
A że tak jeszcze po za tematem zapytam, czemu na stronie głównej nie wrzucacie jakichś trailerów itp. z Infinite? (np. z targów E3) Ponoć 7 lipca ma ukazać się 30 minutowy filmik z rozgrywki I o Minerva's den również bez wzmianki, choć od miesiąca jest do kupienia online Niech strona ożyje!
Wysłany: 2011-07-04, 22:29
Cytat:
A że tak jeszcze po za tematem zapytam, czemu na stronie głównej nie wrzucacie jakichś trailerów itp. z Infinite? (np. z targów E3) Ponoć 7 lipca ma ukazać się 30 minutowy filmik z rozgrywki I o Minerva's den również bez wzmianki, choć od miesiąca jest do kupienia online Niech strona ożyje!
Strona niestety szybko nie ożyje. Nikt z redakcji już od dłuższego czasu tu nie zagląda, czemu zresztą trudno się dziwić, skoro użytkowników (poza spamerami i trollami) raczej nie przybywa, a i sam Bioshock w Polsce jakąś wielką popularnością się nie cieszy. Po mojemu jeśli ktoś się grą interesuje, to sobie trailer'y i recenzje sam poznajduje, chociażby na Cult of Rapture.
Ja w każdym razie jestem tu tylko moderatorem, więc w kwestii news'ów i artykułów nic nie zdziałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum