BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Angielska Wersja Kolekcjonerska - problem z licencją
Autor Wiadomość
Booszm@n 

Wysłany: 2007-10-04, 14:01   Angielska Wersja Kolekcjonerska - problem z licencją

Witam Wszystkich!

Bardzo cieszę się, że powstała polska strona BioShock'a, oraz że forum jak widać działa. Pozdrawiam wszystkich sympatyków i forumowiczów :)

Mój problem a raczej pytanie odnosi sie do angielskiej wersji / ang. wersji kolekcjonerskiej. Ostatnio na forach 2k games zawrzało po tym jak okazało się, że angielska wersja ma bug'a związnego z securomem i licencją, której twórcy gry jak się okazało, udzielili graczom TYLKO NA DWIE INSTALACJE NA JEDNYM SYSTEMIE !!! Przy trzeciej próbie instalacji na tym samym systemie gra się wywalała z komuniaktem o wygaśnięciu licencji. Nie muszę tu chyba pisać jak wiele zamieszania i złości ten sprawa wywołała :( Twórcy ponoć "dzielnie" pracują nad tym problemem ale brak jakichkolwiek wieści martwi mnie potwornie.

Pytanie: Czy ktoś z Was wie czy wersja polska jest pozbawiona tego błedu, lub czy ma wogóle jakieś nowsze wieści na ten temat?? Wielkie dzieki za odpowiedź.

p.s Jeżeli podobny thread pojawił się gdzieśna tej witrynie to sorrki nie doczytałem się.
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2007-10-04, 16:26   

Z tego co wiem, w polskiej wersji można zainstalować grę 5 razy na tym samym lub na innych stanowiskach. W przyszłości ta blokada ma być całkowicie zdjęta :-)

Poza tym poczytaj - http://www.bioshock.com.p...wtopic.php?t=61

Booszm@n 

Wysłany: 2007-10-05, 11:02   

Hej!

Dzięki za odpowiedź! Czyli polska wersja ma lepiej na dzień dobry ;-)
Zobaczę co z moją angielską kolekcjonerską jak się doczekam internetu w domu (ach ta TP :-| ) - na razie nie instalowałem. Może autoupdater od razu zmieni te ustawienia przy pierwszym uruchomieniu i bedzie choć 5 razy...

Miłego dnia, dzięki za odpowiedź !!!

[ Dodano: 2007-10-16, 22:45 ]
Witam!

Jak pewnie większość z Szanownie Zainteresowanych wie 2K Games wypusciło License Revoke Tool <<link na serwer serwisu gamershell). Dzięki temu programikowi można instalować BioSchock bez ograniczeń na jednym kompie - innymi słowy - limit 5 instalacji ZNIESIONO!!!

... Bogu dzięki :)

...CASE CLOSED...
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu